Arne Jacobsen Ægget Classic Sort Semi Anilin

38.000 kr

Ægget er oprindeligt skabt til at pryde gangene på Radisson Blu Royal Hotel i København i 1958, men Ægget er siden kommet til at udgøre hjørnestenen i Arne Jacobsens imponerende repertoire af danske møbeldesign-klassikere, og i dag er modellen berømt verden over. Det kan blandt andet opleves i San Fransisco, hvor den internationale lufthavn er udsmykket med eksemplarer af den ikoniske stol.

 

Ægget er kreeret ved brug af en banebrydende teknik, som Arne Jacobsen var en af de første til at benytte. Han har egenhændigt udformet prototypen hjemme i sin garage ud fra visionen om et integreret design, der stod i kontrast til datidens kantede og retlinjede indretningstradition. Stolen har en solid skal af for under polstringen, som bidrager til den tidsskelsættende kombination af elegance og komfort.

 

Vores model er den originale Ægget™, nypolstreret og polstret i cognacfarvet italiensk anilinlæder. Hvert år ekspederer vi mere end 2.500 stole til danske hjem, og vi lægger en ære i at føre en kompromisløs kvalitetskontrol med vore møbler. Vi tilser for blandt andet rust og blødhed, samt udseende og tilstand af stolen, der selvsagt skal være af ubestridelig kvalitet.

 

Produktinformation 

Producent: Fritz Hansen

Designer: Arne Jacobsen

Model: Ægget med vippefunktion & returdrej

Læder: Classic sort semi anilin

Stand, stel: Renoveret

Stand, polstring: Ny - Ompolstret hos egen møbelpolstrer

Certifikat & stelnummer: Certifikat medfølger, hvis haves fra tidligere ejere. Stelnummer fremgår, men på ældre modeller kan dette mangle. 

Levering: 8-12 uger

 

Om læderet

Semi anilin læder har fået en ganske let overfladebehandling, hvilket bidrager til en højere slidstyrke og lysægthed end den rene anilin læder.

Huden kendetegnes ved det flotte naturlige udseende, men samtidig med en stærk finish.

Lædertypen har en god holdbarhed og brugervenlighed.

 

Vis mere Vis mindre

Lagerstatus: Bestillingsvare

* Sælges efter brugtmomsordningen

Hos Re•Collection kan du forvente:

  • Gratis levering i DK ved køb over 1000 kr.
  • 2 års garanti
  • God kundeservice
Bestil læderprøv(er) for Arne Jacobsen Ægget Classic Sort Semi Anilin

Vælg prøve:

  1. Classic Sort