B1 Barstol

Fra 1.695 kr

Dansk designet barstol stærkt inspireret af ikoniske danske møbel designs. Stolen udmærker sig særligt ved, at have op til flere roller i indretningen. Vores kunder har forelsket sig i stolen og f.eks. brugt stolen i køkkenet, køkkenalrummet eller stuen. B1 Barstolen er en elegant stol og indbydende, der samtidig ikke optager meget plads i rummet. Du vil opleve en dejlig komfort når du sidder på stolen, og stellet foran giver dig muligheden for at hvile fødderne.

 

Du kan modtage stolen i 2 højder; 65 eller 75 cm. 65 cm er den klassiske højde for en barstol, mens udgaven i 75 cm er til dig, der lige har den lidt højere bordplade.

Sædemål: 

Dybde: 33 cm

Bredde: 43 cm

Læder

Du vælger stolens sæde i 2 typer af polstring med anilin læder – det er det bedste læder som polstrings-verdenen tilbyder. Det unikke ved læderet er, at det har et minimum af overfladebehandling. Det betyder, at du får den mest autentiske læder overflade. 

 

Læderet er i sandhed uforglemmeligt, og med den høje kvalitet, sikres du også den helt rigtige patina med tiden, da anilin er særligt kendetegnet ved en charmerende aldring.

 

Polstringsmetoden følger alle foreskrifter på området, og Recollection har utallige års erfaring med polstring af eksklusive danske designer møbler. Vores omdømme i polstringsbranchen er skabt med vedvarende kvalitet og ægte håndværk.

 

Stel

For at sikre du får det produkt du ønsker, har vi skabt B1 Barstolen med et udvalg af stel. Du kender garanteret krom og kobber fra vores eksisterende modeller. Ved at kombinerer materialerne kan du skabe lige den rigtige farvesammensætning og look til at skabe et indbydende møbel, som vil fange dine gæsters opmærksomhed.

 

Udover som et supplement til det blanke krom look, har vi tilført et stel i børstet stål. Børstet stål har et meget råt udtryk, som ofte fint kan stå i kontrast til den eksisterende indretning.

Vis mere Vis mindre

Lagerstatus: På lager

Hos Re•collection kan du forvente:

  • Gratis levering i DK ved køb over 1000 kr.
  • 2 års garanti
  • God kundeservice
Bestil lædrerprøve(r) for B1 Barstol

Vælg prøve:

  1. Alaska sort anilin
  2. Legance cognac anilin
Vi fandt andre produkter, som du måske vil kunne lide