Vi holder lukket uge 29-30. Vi vil behandle ordrene herefter. Vi besvarer løbende e-mails.

Polstring af EJ -5 coronastol

DKK 8.500
DKK 8.500
  • Højkvalitets polstringsarbejde
Total inkl. moms : DKK 8.500
Previously owned, in excellent condition In stock! Order now!

Polstring af EJ -5 coronastol

Polstring af Erik Jørgensen coronastol i Alaska anilin, Classic semianilin eller Vacona anilin.

 

Afhentning og levering er inkl. i prisen

 

 

Når du har bestilt din polstring:

1) Vi kontakter dig hurtigst muligt med henblik på afhentning af din(e) stol(e). Du bestemmer selv om du vil afmontere stellene eller om vi skal afmontere og opbevare stellene for dig.

2) Når vi har modtaget din(e) stol(e), kontrollerer vi om stolene er egnet til polstring. Herunder kontrol af hårdheden af stolens ryg.

3) Vi påbegynder polstringen af din(e) stol(e). Vi sørger for at tage det gamle betræk af stolen(e), uden beregning.

4) Når vi har polstret din(e) stol (e) sendes den/de retur til dig. Vi kontakter dig dagen inden levering med henblik på nærmere aftale. Leveringstid: 3-4 uger fra modtagelse.

 

Om læderet

 

Alaska anilin læder:

er en eksklusiv lædertype, hvor råvarer fra kun det bedste sorteringsniveau er anvendt. Anilin læder har ingen eller kun en ganske let overfladebehandling. Læderet har en naturlig rå, blød og åndbar overflade som bidrager til en fremragende siddekomfort samt det eksklusive udseende. Anilin læder kan variere i farve fra skind til skind og der kan forekomme naturlige mærker fra sår, ar og stikmærker, som dyret har fået gennem sit aktive liv. Alaska Læderet er kendetegnet ved dens åbne, åndbare og glatte overflade. Mærker i form af ar, stikmærker og årer bidrager til det eksklusive udseende og kendetegner anilin læderet. Denne lædertype er lettere modtagelig over for smuds og væsker og det anbefales, at behandle samt mætte overfladen med en naturlig lædervoks inden brug af møblet. Med tiden vil læderet blive smukt patineret.

 

Classic Semi anilin læder:

har fået en lettere overfladebehandling som gør at læderet er mere slidstærkt i forhold til den rene anilin læder. Overfladen er mindre glat men fortsat blød og komfortabel. En polstring i denne lædertype vil være at foretrække, hvis der ønskes en læder med en mere ensartet og mindre sart overflade. Da overfladen er lettere lukket er det som udgangspunkt ikke nødvendigt eller muligt at behandle og pleje læderet med lædervoks. Vacona Læderet er en ren anilin læder med en specialbehandlet overflade med en helt særlig glans.

 

Vacona anilinlæder

En unik anilin læder som i brug bliver smukt patineret. Læderet er særligt velegnet til polstring af designmøbler da netop denne lædertype, gør sig yderst bemærket med sin smukke overflade. En naturlig overfladestruktur i form af mærker fra ar understreger anilin læderets unikke karakter. Med tiden og gennem daglig brug, vil læderets glans bevares og forbedres og gør dermed lædertypen endnu mere eksklusiv.

Læs mere Vis mindre

Hos Re•collection kan du forvente:

  • Gratis levering i DK ved køb over 1000 kr.
  • 2 års garanti
  • God kundeservice