Re•Seat X1 – Custom Benk

As low as DKK 2 450

Bring et strejf af komfort og elegance ind i dit hjem med vores ReSeat X1 Custom Bænk. Designet stemmer overens med klassisk dansk design, med inspiration fra moderne arkitektur, mode og tidligere ikoniske designere. ReSeat er et flot eksempel på brugen af enkle og skarpe linjer, og møblet har evnen til at give et sidste touch på ethvert rum.

Bænken kan have flere funktioner alt efter hvilket rum den benyttes i. Benyt eksempelvis bænken i entréen som et sted hvor du kan tage sko på, eller brug møblet i stuen til at skabe en elegant lounge-stemning. De rå materialer og den naturlige farve-palette betyder, at bænken passer med en bred vifte af indretningsstile og miljøer.

Produktinformation

Designer: Re•Studio

Model: Re•Seat X1 Custom Bænk

Læder: Classic, Alaska, Nevada, Vacona, Elegance og Vegetal

Stel: Rustfrit stål eller Messing (+ 1000 kr.)

Stand: Fabriksny

Levering: Ca. 8-12 uger

Hyndemål: L: 70-180 cm, B: 45 cm og H: 45 cm

Bemærk: Ved en længde på 150 cm eller mere, indsættes et ekstra ben i midten

Stel

Messing (+ 1000 kr.) har en elegant og gylden farve, som er yderst moderne i tiden. Nyt og skinnende messing giver et varmt udtryk, som vil pynte i alle rum. Metallet skiller sig ud fra andre farver, og er en nem måde skabe kontrakt til typiske farver som sort, blå eller grå.

Rustfrit stål giver dig et klassisk og stilsikkert udtryk. Det kan kombineres med mange stiltyper og passer til de fleste farve-paletter. Trods det industrielle og rå look, passer materialet typisk også til det ultra-moderne minimalistiske hjem. 

Leveringstid: 4–6 uker

 

Gi et streif av komfort og eleganse i hjemmet ditt med vår Re-Seat X1. Vi har skapt vår populære Daybed i en utgave du selv kan tilpasse hjemmet ditt. Polstring i anilinlær kan fås i tre materialer, slik at du kan velge den fargen som passer best hjemme hos deg.

 

Designen er i tråd med klassisk dansk design, med inspirasjon fra moderne arkitektur, mote og tidligere ikoniske designere. Re Seat er et flott eksempel på bruk av enkle og klare linjer, og møbelet egner seg godt som prikken over i-en i ethvert rom.

 

Benken kan ha flere funksjoner avhengig av hvilket rom den plasseres i. Du kan for eksempel ha benken i gangen til å sitte på for å ta på deg sko, eller i stuen for å skape en elegant lounge-atmosfære. De naturlige materialene og fargene gjør at benken egner seg i mange svært forskjellige interiørstiler og miljøer.

 

Benken er 45 cm bred, og du bestemmer selv høyden og lengden.

Understell:

Du kan selv velge understell. Velg mellom to muligheter: rustfritt stål eller den populære messingfinishen. Kombinasjonene gir deg muligheten til å veksle mellom et naturlig og et elegant uttrykk. Stål og metall bringer med seg en viss tidløs ’cool-faktor’, som passer godt til den nordiske minimalistiske interiørstilen. 

 

Messing har en elegant og gyllen farge, som er helt i tiden. Ny og blank messing gir et varmt inntrykk, som vil pynte i alle rom. Metallet skiller seg fra andre farger og er en enkel måte å skape kontrast til typiske farger som svart, blått eller grått.

 

Rustfritt stål gir et klassisk og stilsikkert inntrykk. Det kan kombineres med mange stiltyper og passer til de fleste fargepaletter. Til tross for det industrielle og røffe utseendet, passer materialet som regel også inn i et ultramoderne, minimalistisk hjem. 

 

Leveringstid: 4–6 uker

Om læret

Anilint lær er en eksklusiv lærtype, som man bare bruker de beste råvarene til. Anilint lær har ingen eller bare en ganske lett overflatebehandling.

Læret har en naturlig, myk og pustende overflate som gir fremragende sittekomfort og et eksklusivt utseende.

Anilint lær kan variere i farge fra skinn til skinn, og det kan forekomme naturlige merker fra sår, arr og stikk som dyret har fått gjennom et aktivt liv.

Vis mer Vis mindre

Tilgjengelighet: Bestillingsvare

Hos Re•collection kan du forvente:

 • Gratis levering i DK ved køb over 1000 kr.
 • 2 års garanti
 • God kundeservice
Bestill lærprøve(r) til Re•Seat X1 – Custom Benk

Velg prøve:

 1. floor custom
 2. Alaska Sort
 3. Vacona Cognac
 4. Vacona Nougat
 5. Alaska Cognac
 6. Elegance Walnut
 7. Alaska Mocca
 8. Classic Cognac
 9. Classic Sort
 10. Classic Brandy
 11. Nevada Sort
 12. Vegetal Natur