Om os

Med rødder i den danske designtradition har Re•Collection siden 2007 specialiseret sig i at restaurere klassiske møbler, og har desuden udviklet og markedsført sine egne produktserier.

Vores målsætning er at levere kompromisløs kvalitet i alt, hvad vi foretager os til priser, der gør møbelklassikere tilgængelige for flere designglade kunder. Alle de møbler vi restaurerer er originale produkter fra anerkendte producenter. De udvælges med et særdeles kritisk øje, så vi sikrer, at resultatet lever fuldt og helt op til vore kunders forventninger.

Vi og vores samarbejdspartnere har det til fælles, at vi lægger stor vægt på godt håndværk, brug af de bedste materialer, samt anvendelse af de teknikker, som oprindeligt blev benyttet, da det enkelte produkt lev skabt. Det betyder, at man altid kan forvente at få leveret fint restaurerede produkter, som er tro overfor det oprindelige design.

Trænger klassikeren til en ansigtsløftning?

Er man allerede den lykkelige indehaver af møbelklassikere, der hen ad vejen er blevet mere patinerede end godt er, påtager Re•Collection sig at renovere eller polstre disse, så de får nyt liv i mange år fremover.

Nyt design fra Re•Collection

Indehaver og designer, Mads Bruun, har fra barnsben været omgivet af møbelklassikere. Det inspirerede ham til at tage en snedkeruddannelse, som har givet ham en grundlæggende forståelse for materialer, funktion og godt design. Dette har foreløbig resulteret i produktserien ”Re•Collection”, som består af moderne minimalistisk inspirerede møbler i forskellige træsorter. 

Kombinationen af Mads Bruuns faglige baggrund og hans passion for klassiske møbler, gør ham i stand til at rådgive vores kunder  -  uanset om de skal anskaffe eller restaurere en klassiker, eller er på udkig efter moderne møbler, der er inspireret af tidens strømninger.

Re•Collection leverer godt dansk design skabt til smukke danske hjem. Vores forretning er bygget på gode relationer og tilfredse kunder, som er skabt gennem kompetent og troværdig kundebetjening og rådgivning.