Klädsel

Har du designermøbler, der trænger til en kærlig hånd i form af enten møbelpolstring eller renovering? Så er du kommet til det rette sted. Hos Re·Collection er kærligheden til dansk design i højsædet, og vi har derfor specialiseret os i netop danske designermøbler. Du kan altså være helt sikker på samt tryg ved tanken om, at dit møbel får den rette pleje hos os. 

Artiklar 1-19 av 31

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Polstring Arne Jacobsen Mågen
  Polstring Arne Jacobsen Mågen
  Så lågt som 1 750 Dkr

 2. Arne Jacobsen Ægget Classic sort
  Polstring Ägget Cognac Anilin
  Så lågt som 10 000 Dkr

 3. Polstring Poul Kjærholm PK22
  Polstring Poul Kjærholm PK22
  Så lågt som 6 000 Dkr

Artiklar 1-19 av 31

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Klik rundt på siden, og få dit møbel renoveret eller ompolstret med omhyggeligt håndværk og de rette møbelstoffer. Du kan se priserne for møbelpolstring ud for hvert design her på siden.  

 

Bestil møbelpolstring, og giv liv til dine gamle møbler

Du kan hos Re·Collection få dine møbler ompolstret af specialister, der har styr på deres håndværk og de danske designklassikere. Skal du for eksempel have nyt betræk i form af nyt stof eller læder? Så sørger vi for at bruge det møbelstof, der passer til lige præcis dit møbel. 

 

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og vores håndværk, da vores kærlighed til designermøblerne er lige så stor som din. Du kan derfor trygt bestille møbellostring eller renovering hos os.

 

Har du et bestemt møbel eller nogle bestemte møbler, du gerne vil have ompolstret eller renoveret? Så klik endelig rundt her på siden, og find priserne for de specifikke møbler. Hvis du ikke kan finde prisen for møbelpolstring og renovering af dit designermøbel, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står til rådighed med svar på dine spørgsmål og efterspørgsler, da vi elsker designermøbler og dét, at vedligeholde dem. 

 

Pas på dit møbel, og hav glæde af det mange år endnu

Hvis du sidder med smuk designersofa eller en af de klassiske lænestole fra eksempelvis Arne Jacobsen, hvor betrækket desværre er slidt eller måske ligefrem ødelagt, så skal du ikke nødvendigvis begynde at tænke i nye møbler og indretningsmuligheder. Ved at bestille en ompolstring fra os, kan vi med vores ombetrækning sørger for, at dit møbel får nyt liv og genvunden funktionalitet.

 

Vi bruger møbellæder og -stof, der passer til den høje kvalitet, du er vant til, ligesom vi sørger for, at vores møbelpolstring respekterer designet og den velkendte kvalitet. Når du afleverer dine møbler hos os, kan du altså føle dig tryg ved tanken om, at vi har fuldt kendskab til måde modellen og designeren bag. Når vi møbelpolstrer, gør vi det altså med høj faglighed og respekt for de danske klassikere. 

 

Få nye klassikere hos Re·Collection

Du kan som beskrevet her på siden få både møbelpolstring og renovering hos Re·Collection. Er du dog ikke interesseret i netop møbelpolstring og renovering? Men vil du derimod gerne anskaffe nogle nye møbler til din bolig? Så kan du hos Re·Collection sælge dine gamle møbler, så du får plads til nye klassikere. Alt, du skal gøre, er at udfylde vores formular, og så tager vi kontakt til dig omkring videre handel. 

 

Vi har fuld forståelse for, at du kan stå med skønne møbler, som du af den ene eller anden grund ikke skal have mere, og derfor køber vi dem gerne fra dig. Dit gamle designermøbel kan nemlig gøre glæde hos en ny heldig ejer. 

 

Er du på udkig efter nye møbler i klassisk dansk design, så finder du hos os både: 

 

 

Alle fra velkendte og anerkendte designere, møbelsnedkere og -arkitekter. Du er altså sikret høj kvalitet, stilfuldt design og i øvrigt genkendelige og eftertragtede modeller. Du kan blandt andet få Arne Jacobsens Myren, Piet Heins Superellipse og Børge Mogensens Tremmesofa - samt mange flere velkendte designermøbler. Så klik endelig rundt, og find dit møbel hos os.