Læderbeskrivelser

Semi-anilin læder

Semi anilin læder har fået en lettere overfladebehandling som gør, at læderet er mere slidstærkt i forhold til den rene anilin læder.
Overfladen er mindre glat, men fortsat blød og komfortabel.

Lædertypen har en god holdbarhed og brugervenlighed.

CLASSIC semi-anilin læder

CLASSIC semi-anilin læder har med sit naturnarv et ekstremt blødt grif. Huden kendetegnes ved det flotte naturlige udseende, men samtidig med en stærk finish. En polstring i denne lædertype vil være at foretrække, hvis der ønskes en læder med en mere ensartet og mindre sart overflade.
Læderet er kromgarvet, men fremstillet uden brug af PCP og CFC, som er skadeligt for miljøet.

Hvor den sorte CLASSIC er mere ensfarvet i farven, er de brune farver (Cognac og Brandy) mere meleret og der ses et flot spil i læderfarven.

Pleje og vedligehold af CLASSIC semi-anilin læder:

Da overfladen er lettere lukket er det som udgangspunkt ikke nødvendigt at behandle og pleje læderet med lædervoks. Dog vil det være en fordel på sigt at behandle læderet med læderplejesættet til behandling af CLASSIC semi-anilin læder fra KERALUX® P - dette forhindrer læderet i at udtørre.

KERALUX® Soft Cleaner renser læderets porer for snavs grundigt, men blidt. Derefter kan KERALUX® Care Lotion P anvendes for at give læderet det optimale fedt og fugt. Den tilsatte lysbeskyttelse hjælper med at beskytte læderets farve mod at falme. Beriget med vigtige antioxidanter sikrer KERALUX® Care Lotion P en lang levetid for læderet.

Anilin læder

Anilin læder er en eksklusiv lædertype, hvor råvarer fra kun det bedste sorteringsniveau er anvendt. Anilin læder har ingen eller kun en ganske let overfladebehandling. Læderet har en naturlig rå, blød og åndbar overflade som bidrager til en fremragende siddekomfort samt det eksklusive udseende. Anilin læder kan variere i farve fra skind til skind og der kan forekomme naturlige strækmærker, sår, ar og stikmærker, som dyret har fået gennem sit aktive liv. Anilin læder tåler ikke direkte sollys da det derved kan falme.

ALASKA anilin læder

ALASKA Cognac læderet er kendetegnet ved dens åbne, åndbare og glatte overflade. Det er en vildt læder, hvor hudens mærker i form af ar, stikmærker og årer bidrager til det eksklusive udseende og kendetegner anilin læderet. Man kan give den en smule lædervoks, der vil bidrage til bedre modstandsdygtighed over for smuds og pletter. Med tiden vil læderet blive smukt patineret.

ALASKA Sort har modsat ALASKA Cognac fået en lettere coating, men er fortsat åndbar. Coatingen gør at den er mere modstandsdygtig, men den vil få lidt patina med tiden.

Pleje og vedligehold af ALASKA læder:

Det er vigtigt at pleje og rengøre lædermøbler regelmæssigt, for at læderet kan forblive blødt og smidigt med en behagelig siddekomfort, samt for at undgå at læderet falmer eller udtørrer. Denne lædertype er lettere modtagelig over for smuds og væsker og det anbefales derfor, at behandle læderet, samt mætte overfladen med en naturlig lædervoks inden brug af møblet.

Til dette anbefaler vi at benytte læderplejesættet til behandling af ALASKA, anilin læder fra KERALUX® A. KERALUX® Soft Cleaner renser læderets porer for snavs grundigt, men blidt. Derefter kan KERALUX® Care Lotion A anvendes for at give læderet det optimale fedt og fugt. Den tilsatte lysbeskyttelse hjælper med at beskytte læderets farve mod at falme. Beriget med vigtige antioxidanter sikrer KERALUX® Care Lotion A en lang levetid for læderet.

VACONA anilin læder

VACONA læderet er et fuldnarvet vakuum garvet anilin læder. Dets nyudviklede design med den flotte glatte overflade gør VACONA unik og helt speciel til polstring af eksklusive og klassiske designermøbler. Med tiden og gennem daglig brug, vil læderets glans bevares og forbedres og gør dermed lædertypen endnu mere eksklusiv. Ved daglig brug vil læderet blive smuk patineret, hvor en naturlig overfladestruktur i form af mærker fra ar understreger anilin læderets unikke karakter.

Møbler der er polstret med VACONA får en helt ny identitet og vil udstråle en ekstrem eksklusivitet. VACONA er kromgarvet, samt fremstillet uden brug af PCP og CFC som er skadeligt for miljøet. Læderet er desuden gennemfarvet.

Pleje og vedligeholde af VACONA læder:

Det er vigtigt at pleje og rengøre lædermøbler regelmæssigt, for at læderet kan forblive blødt og smidigt med en behagelig siddekomfort, samt for at undgå at læderet falmer eller udtørrer.

Til dette anbefaler vi at benytte læderplejesættet til behandling af VACONA og LEGANCE, anilin læder fra KERALUX® S. KERALUX® Leather Care Set S er ideelt til regelmæssig rengøring og pleje af sadellæder (læder med vokset overflade). KERALUX® Soft Cleaner renser læderets porer for snavs grundigt, men blidt. Derefter kan KERALUX® Care Lotion S anvendes for at give læderet det optimale fedt og fugt for at opnå den særlige voksagtige følelse.

LEGANCE anilin læder

LEGANCE læderet har en glat, lettere skinnende og åndbar overflade. Der er i garvingsprocessen af læderet brændt noget af dyrets naturlige fedt på overfladen, hvilket medvirker til en lettere naturlig beskyttelse samt en skinnende overflade. Da LEGANCE læderet er en vildt læder, vil naturlige mærker fra ar, insektbid og lignende være synlige, hvilket giver et unikt særpræg.

LEGANCE læderet er en rimelig modstandsdygtig anilin læder. Læderet vil med tiden få en smuk patina.

Pleje og vedligehold af LEGANCE læder:

Det er vigtigt at pleje og rengøre lædermøbler regelmæssigt, for at læderet kan forblive blødt og smidigt med en behagelig siddekomfort, samt for at undgå at læderet falmer eller udtørrer.

Som udgangspunkt er det ikke nødvendigt at behandle læderet med lædervoks før brug, men det anbefales som plejemiddel ved behov.

Til dette anbefaler vi at benytte læderplejesættet til behandling af VACONA og LEGANCE, anilin læder fra KERALUX® S. KERALUX® Leather Care Set S er ideelt til regelmæssig rengøring og pleje af sadellæder (læder med vokset overflade). KERALUX® Soft Cleaner renser læderets porer for snavs grundigt, men blidt. Derefter kan KERALUX® Care Lotion S anvendes for at give læderet det optimale fedt og fugt for at opnå den særlige voksagtige følelse.

NEVADA læder

NEVADA er et fuldnarvet vakuum garvet glat anilin læder. Huden er fast og glat, men samtidig meget smidig med et yderst elegant narvbillede. Synlige insektbid, lægte sår og fedtstriber bidrager til læderets eksklusive udseende. NEVADA er meget velegnet til polstring og ompolstring af arkitekttegnede klassikere.

NEVADA er desuden kromfrit garvet, samt fremstillet uden brug af PCP og CFC, som er skadeligt for miljøet.

Pleje og vedligehold af NEVADA læder:

Det er vigtigt at pleje og rengøre lædermøbler regelmæssigt, for at læderet kan forblive blødt og smidigt med en behagelig siddekomfort, samt for at undgå at læderet falmer eller udtørrer.

Til dette anbefaler vi at benytte læderplejesættet til behandling af NEVADA anilin læde. Du kan benytte både KERALUX® A eller S. Begge Soft Cleaner renser læderets porer for snavs grundigt, men blidt. Derefter kan KERALUX® Care Lotion anvendes for at give læderet det optimale fedt og fugt for at opnå en længere levetid for læderet.

ELEGANCE læder

ELEGANCE læderet er uden tvivl et luksuriøst læder med substans og sjæl. Hvert stykke hud er unik med hensyn til nuance og overflade. Synlige bid, lægte sår og fedtstriber bidrager til læderets eksklusive udseende. Møbler der er polstret med ELEGANCE læder får en helt ny identitet og vil udstråle en ekstrem eksklusivitet. På trods af det naturlige look, fremstår læderet ensartet i udtrykket og er generelt et meget rent stykke hud.

Pleje og vedligehold af ELEGANCE læder:

Det er som udgangspunkt ikke nødvendigt at behandle og pleje læderet med lædervoks. Dog vil det være en fordel, at give læderet fedt, da det medvirker til bedre beskyttelse af læderet. Ved grundig rengøring anbefaler vi at bruge skummet fra sæbespåner omrørt i varmt vand. Påfør skummet med en tør, blød klud, og undgå enhver kontakt med vand. Undgå desuden bar sæbe, sadelsæbe, læderrensemidler, husholdningsvaskemidler eller kemiske produkter. Beskyt mod direkte sollys, overdreven varme og skarpe genstande.

VEGETAL læder

VEGETAL er et ufarvet læder af ekstrem høj kvalitet. Læderet er blødt og subtilt, samt modtagelig over for lys, hvilket gør at læderet udvikler en patina over tid. Hvert stykke hud er unikt og bærer de naturlige, diskrete markeringer som koen har pådraget sig gennem sit liv.

Pleje og vedligehold af VEGETAL læder:

Det er som udgangspunkt ikke nødvendigt at behandle og pleje læderet med lædervoks. Dog vil det være en fordel for, at give læderet fedt, samt det medvirker til bedre beskyttelse af læderet. Ved grundig rengøring anbefaler vi at bruge skummet fra sæbespåner omrørt i varmt vand. Påfør skummet med en tør, blød klud, og undgå enhver kontakt med vand. Undgå desuden bar sæbe, sadelsæbe, læderrensemidler, husholdningsvaskemidler eller kemiske produkter. Beskyt mod direkte sollys, overdreven varme og skarpe genstande.

WELLINGTON læder

Wellington er en fuldnarvet anilin læder med en flot naturlig narv. Den rustikke overflade gør Wellington yderst velegnet til polstring af store sofaer til såvel kontrakt som privatmarkedet. Wellington er produceret på råvarer fra New Zealand og forarbejdet i Italien.