Cookie- og privatlivspolitik

Cookies hos Re•Collection:

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Oversigt over privatlivspolitik ved Re•Collection:

  1. Hvilke oplysninger har vi brug for?

  2. Hvem er ansvarlig for dine oplysninger?

  3. Hvad bruger vi dine oplysninger til?

  4. Hvad danner grundlag for vores behandling af oplysninger om dig?

  5. Hvem deler vi oplysningerne med?

  6. Hvornår overfører vi personoplysninger til lande beliggende uden for EU?

  7. Hvor længe opbevarer vi oplysninger om dig?

  8. Hvilke rettigheder har du?

1. Hvilke oplysninger har vi brug for?

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: navn, adresse, tlf.nr. og e-mail.

2. Hvem er ansvarlig for dine oplysninger?

Dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

Re•Collection
v/ Nordisk design Ravnhøjvej 1
8543 Hornslet CVR.nr. 30464907 [email protected]

3. Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

  • Levering af aftalte ydelser/vare/services

  • For at yde dig den optimale kundeservice

  • I forbindelse med et eventuelt opstået retskrav

Afgivelsen af personoplysninger kan være nødvendig i forbindelse med indgåelse af en kontrakt om levering af produkter. I disse tilfælde vil vi ikke være i stand til, at kunne tilbyde dig vores produkter, medmindre du meddeler os de påkrævede oplysninger.

4. På hvilket grundlag behandler vi dine personoplysninger?

Vores behandling af personoplysninger er altid baseret på et lovligt grundlag. Vi vil behandle dine personoplysninger på følgende grundlag:

 

  1. Dit samtykke når vi behandler oplysninger om dig som registreret kunde på webshoppen.

  2. Når du handler på vores webshop vil behandlingen være nødvendig for at opfylde den

    kontrakt som du er part i, eller af hensyn til gennemførelsen af foranstaltninger, der træffes på

    din anmodning forud for indgåelsen af en kontrakt.

  3. I visse tilfælde kan behandlingen være nødvendig for at opfylde en retlig forpligtelse der

    påhviler Re•Collection. dette er eksempelvis tilfældet ved behandling og opbevaring af transaktionsoplysninger i henhold til bogføringsloven.

5. Hvem deler vi dine oplysninger med?

Vi deler oplysninger om dig med:

● Vores leverandører af IT-services (databehandlere)
● Eksterne revisorer
● Offentlige myndigheder, såfremt det er påkrævet i henhold til lov.
● Advarselsregistre der identificerer risikable transaktioner med det formål, at bekæmpe onlinesvindel.

6. Hvornår overfører vi persondata til lande uden for EU/EEA?

Dine personoplysninger kan blive behandlet af databehandlere placeret uden for EU/EEA. Når vi overfører personoplysninger til en databehandler placeret uden for EU/EEA, behandles dataene alene til de formål, der er nævnt under pkt. 2.
Re•Collection kan gøre brug af databehandlere placeret overalt i verden, men uanset hvor dine data bliver behandlet sikrer vi, at de beskyttes gennem passende sikkerhedsforanstaltninger.
Vi kan overføre dine personoplysninger til behandling uden for EU/EEA på baggrund af:

  • Overførslen kan finde sted til lande der har opnået en beslutning om, at det tilbyder et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau.

  • Overførslen kan finde sted på baggrund af standard bestemmelser vedtaget af Europa Kommissionen.

  • Overførslen kan finde sted på baggrund af databehandlerens bindende virksomhedsregler.

7. Hvor længe opbevarer vi oplysninger om dig?

For at kunne udfylde din ordre er en behandling af dine personoplysninger nødvendig, hvilket er det retslige grundlag. Vi gemmer derfor dine data i 5 år efter dit køb, hvorefter de slettes. Vi opbevarer dine data i et relevant tidsrum, samt det det kræver efter særskilt lovgivning - som f.eks. kunne være din reklamationsret iht. købeloven. Vi samarbejder desuden kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

8. Hvilke rettigheder har du?

Som kunde hos Re•Collection har du som registreret ret til, at udøve følgende rettigheder:

  • Indsigt og berigtigelse af dine oplysninger.

  • Sletning efter anmodning.

  • Dataportabilitet - dvs. at du efter anmodning kan få udleveret de oplysninger du selv har angivet til Re•Collection i et struktureret, almindeligt og maskinlæsbart format.

  • Mulighed for at trække dit samtykke tilbage. Dette berører ikke lovligheden af den behandling, der er baseret på samtykke inden tilbagetrækningen.

  • Mulighed for at kræve begrænsning af behandlingen af personoplysninger.

Som kunde hos Re•Collection har du til enhver tid ret til, at besigtige og berigtige dine oplysninger ligesom du har mulighed for, at trække samtykket til behandlingen af personoplysningerne tilbage. Du kan til enhver tid anmode om, at få dine personoplysninger hos Re•Collection slettet. Dine oplysninger vil blive slettet på din anmodning, såfremt et af følgende kriterier gør sig gældende:

  • Du trækker dit samtykke tilbage (såfremt dit samtykke dannede grundlag for behandlingen)
  • Oplysningerne viser sig at være urigtige, eller

  • Ikke længere er nødvendige for at opfylde det formål hvortil de blev indsamlet, eller såfremt

  • Oplysningerne bliver behandlet ulovligt.

Udøvelsen af dine rettigheder kan være underlagt betingelser og begrænsninger, og vil ofte afhænge af den konkrete behandlingssituation. Hvis du mener, at Re•Collection behandler dine personoplysninger ulovligt, har du i medfør til Persondataforordningens artikel 77 mulighed for, at indgive en klage til en tilsynsmyndighed, navnlig i den medlemsstat, hvor du har dit sædvanlige opholdssted, arbejdssted eller hvor den påståede overtrædelse har fundet sted.

Du kan skrive til os på: [email protected]
Du kan indgive en klage til det danske datatilsyn ved at følge dette link: https://www.datatilsyn.dk/