Sofaborde

De største danske møbelarkitekter har leveret et væld af klassiske designermøbler, som kan pryde og give et eksklusivt look til ethvert rum og hjem. Du kan få både stilfulde sofaer, lænestole og sågar sofaborde i design, og du kan på den måde indrette dit hjem, med de klassikere, som tiltaler dig mest.

9 varer

pr side
Faldende

9 varer

pr side
Faldende

Find designersofaborde fra de danske møbelarkitekter 

Hos Recollection har vi sofaborde i design fra nogle af de største danske designere. Hos os finder du blandt andet elegante sofaborde fra: 

De, og mange andre danske møbelarkitekter, har designet flotte sofaborde, som stilmæssigt passer til flere forskellige møbler og indretningsvalg. Du kan derfor vælge et nyt sofabord i design, som passer ind til dine eksisterede møbler - hvad end de er af oprindeligt dansk design eller fra andre møbelsnedkere. 

Arne Jacobsen

Designeren Arne Jacobsen har i den grad sat danske møbler på verdenskortet. Han har designet flere klassikere, som er eftertragtet bland mange - både ude og hjemme. Han er muligvis mest kendt for sine designerstole, som blandt andet Svanen eller Syveren, men du finder altså også designersofaborde i hans møbelkatalog. Du får med et sofabord fra Arne Jacobsen et møbel i særklasse. 

Paul Kjærholm

Poul Kjærholm designede elegante og luksuriøse møbler, og du får derfor et helt unikt sofabord, hvis du vælger et møbel fra ham. Kjærholm havde specialet fokus på stål gennem hele sin karirer, og sofabordene er næppe en undtagelse. 

Fritz Hansen 

Skal dit sofabord være designet af møbelsnedkeren Fritz Hansen, får du et sofabord, der er måde enkelt og skulpturelt på én og samme tid. Du får et klassisk sofabord, der indtager netop dit hjem og udtrykker stil og æstetik i høj kvalitet.  

Få mere end bare et funktionelt sofabord i design 

Med et sofabord i design får du mere end blot et sofabord. Det danner nemlig centrum for stuen, og derved binder det dine møbler elegant sammen. Du kan med et sofabord i design skabe et helt unikt rum, hvor bordet er mere end blot funktionelt. Med et designersofabord får du nemlig sofabordets klassiske og oprindelige funktion sammen med det kunstneriske udtryk, som de klassiske møbelarkitekter kan tilbyde.

Du får med et designersofabord et kunstværk, som ikke hænger på væggen, men som derimod indtager rummet med mange funktioner. Du kan servere kaffen eller opbevare bøger og fjernbetjening - der er plads til meget med et funktionelt sofabord i design.  

Oplev de danske designere hos Recollection 

Hos Recollection har vi samlet danske designermøbler fra nogle af de største møbelarkitekter, vi har og har haft herhjemme. Hos os finder du både Børge Mogensens funktionelle møbler sammen med Piet Heins forskellige former. 

Leder ud efter designermøbler, der kan give dit hjem et unikt udtryk? Så finder du hos os både:

Har du spørgsmål til de forskellige materialer eller de forskellige kunstnere bag, så er du altid velkommen til at kontakte os.