Bænke

En bænk kan gøre ufatteligt meget for udtrykket i et rum, og vores læderbænke er en samling af eksklusive, håndbyggede møbler, der forener gode materialer, solidt håndværk og et minimalistisk udtryk. Designet på vores forskellige bænke hylder nogle af tidernes største møbelklassikere, og du kan se frem til solide møbler, der kun bliver smukkere i takt med, at de patinerer med tiden.

19 varer

pr side
Faldende

19 varer

pr side
Faldende

Læderbænk

 

Jacobsen, Mogensen, Wegner og Juhl. Alle har de designet udødelige bænke, som ville løfte indretningen i de fleste boliger. Og det er netop, hvad bænken kan; løfte udtrykket i et rum og skabe en uformel stemning. Det er som oftest i entréen, i stuen eller køkkenalrummet, vi bruger bænke i indretningen, mens møblet også er populært i større soveværelser.

I Re•Collection skaber vi møbler, der tager afsæt den danske designtradition, og vi har flere bud på en moderne læderbænk, der hylder de gamle designklassikere.

Vores Re•Seat X1 er enkel, elegant og klassisk i udtrykket. Bænken er en hyldest til Poul Kjærholms daybed, PK80, fra 1957. Den er til gengæld en hyldest Mies van der Rohes ikoniske ditto fra 1930, og det snart 100 år gamle design vidner om, at det enkle formsprog og de gode materialer er tidløse. En bænk og en daybed er naturligvis ikke det samme, men bænken er alt andet lige mere alsidig og nemmere at bruge i indretningen – uanset om den skal hjælpe med påklædningen i entréen eller soveværelset, eller det skal være smukt møbel til liv og samtaler.

Re•Seat X1 bliver lavet med ben i henholdsvis 35 og 45 centimeters højde, og de kommer i rustfri stål eller messing. Betrækket er i anilin-læder, som er læder af allerhøjeste kvalitet. Skindet er ubehandlet, og du kan glæde dig over læderets patinering, der kun gør bænken smukkere. Bænkene bliver lavet på bestilling, og du kan selv vælge din længde.

Vores Re-X3 er vores elegante egetræsbænk med hynde i anilin-læder. Denne bænk i læder er meget enkel i udtrykket, hvor træ, hynde og stropper sender tankerne tilbage på Børge Mogensens store stole fra 1950’erne. Bænken er hyldest til funktionen, håndværket og de gode naturmaterialer, der også kendetegnede Jagtstolen og Den Spanske Stol.

Læderbænke