Bænke

En bænk kan gøre ufatteligt meget for udtrykket i et rum, og vores læderbænke er en samling af eksklusive, håndbyggede møbler, der forener gode materialer, solidt håndværk og et minimalistisk udtryk. Designet på vores forskellige bænke hylder nogle af tidernes største møbelklassikere, og du kan se frem til solide møbler, der kun bliver smukkere i takt med, at de patinerer med tiden.

18 varer

pr side
Faldende

18 varer

pr side
Faldende

Bænke til opbevaring eller en ekstra siddeplads? 

Bænken kan; løfte udtrykket i et rum og skabe en uformel stemning, der inviterer dig selv og dine gæster til at sætte sig godt til rette. Det er som oftest i entréen som entrébænk og i stuen eller køkkenalrummet som ekstra siddeplads, vi bruger bænke i indretningen, men møblet også er populært i større soveværelser.

I soveværelset kan din bænk udgøre siddeplads eller være et elegant og dekorativt møbel at opbevare tøj, puder, bøger og tæpper på. Placer din bænk for enden af sengen, op ad væggen eller der, hvor du har brug for ekstra opbevaringsplads eller en flot siddeplads.

I Re•Collection skaber vi møbler, der tager afsæt i den danske designtradition, og vi har flere bud på en moderne læderbænk, der hylder de gamle designklassikere. Hver bænk har et minimalistisk, elegant udtryk og består af få, gedigne materialer af høj kvalitet. Vælger du en bænk hos os, har du mulighed for kombinere et stel af messing eller stål med et sæde betrukket med læder i rolige farver som:

  • Sort
  • Brun
  • Cognac

Vælg en læderbænk 

Vores Re•Seat X1 bænk er enkel, elegant og klassisk i udtrykket. Bænken er en hyldest til Poul Kjærholms daybed, PK80, fra 1957. En bænk og en daybed er naturligvis ikke det samme, men en bænk er alt andet lige mere alsidig og nemmere at bruge i indretningen – uanset om den skal hjælpe med påklædningen i entréen eller soveværelset eller som entrébænk, siddeplads eller blot smukt møbel med mulighed for liv og samtaler.

Re•Seat X1 bænken bliver lavet med ben i henholdsvis 35 og 45 centimeters højde, og de kommer i rustfri stål eller messing. Betrækket er i anilin-læder, som er læder af allerhøjeste kvalitet. Skindet er ubehandlet, og du kan glæde dig over læderets patinering, der kun gør bænken smukkere. Bænkene bliver lavet på bestilling, og du kan selv vælge din længde på din bænk. 

Vores Re-X3 bænk er vores elegante egetræsbænk med hynde i anilin-læder. Denne bænk i læder er meget enkel i udtrykket, hvor træ, hynde og stropper sender tankerne tilbage på Børge Mogensens store stole fra 1950’erne. Bænken er hyldest til funktionen, håndværket og de gode naturmaterialer, der også kendetegnede Jagtstolen og Den Spanske Stol. Brug den som entrébænk eller siddeplads der, hvor den passer ind i din stil.

At vælge en bænk

Bænke er ganske vist særligt populære som entremøbler, hvor de ofte fungerer som ekstra siddeplads. Men en bænk er også en oplagt mulighed for at udnytte plads, der ellers ofte får lov at stå tom. Med sit enkle udtryk, bliver en bænk let en naturlig del af rummet - om det gælder entréen, spisestuen, stuen eller soveværelset. 

For at lade din nye læderbænk, siddeplads som entrébænk, komme til sin fulde ret, kan du med fordel se dig om i din nuværende indretning. Hvilke behov ønsker du, at din bænk skal opfylde? Skal din nye bænk være:

  • En ekstra siddeplads?
  • Opbevaring?
  • Entrébænk?
  • Løft af et rum?

Når du ved, hvilken rolle, din bænk skal spille  i et rum, bliver det lettere for dig at få den til at fungere sammen med rummets øvrige indretning. Når du vælger en af vores stilrene læderbænke, får du enkelt design af høj kvalitet, der er let at integrere i de fleste moderne hjem. Find inspiration i vores udvalg, og vælg dit nye entrémøbel eller en bænk til soveværelset, spisebordet eller der, hvor en bænk passer ind i dit hjem i dag.