Handelsbetingelser

 

Bestilling

Du køber ved at klikke på »Tilføj til kurv« knappen inde på produktsiden i webshoppen. Godkend derefter din bestilling. Du kan betale med Dankort, Visa eller MasterCard. Efter dit køb modtager du en ordrebekræftelse via e-mail på den e-mail-adresse, du har oplyst. Herefter debiteres dit kreditkort når varen er afsendt.

 

Generelle oplysninger

Re•Collection

v/Nordisk Topdesign


Enkeltmandsvirksomhed


CVR-nr. 30464907

Ravnhøjvej 1

8543 Hornslet


E-mail: [email protected]
Telefonnummer: +45 52282000

Priser

Alle priser på fabriksnye varer er inkl. moms, inkl. skatter og afgifter angivet i danske kroner.

De brugte og renoverede møbler sælges under brugtmomsordningen og der pålægges ikke moms på varerne med mindre andet er angivet tydeligt. 

Gebyr fra NETS betaler vi for dig, når varen købes på webshoppen.

Leveringsbetingelser

Varer afsendes hurtigst muligt og aldrig senere, end en 6 uger efter din bestilling er registreret (hvis ikke der er beskrevet leveringstid på produktsiden). Fragt til Danmark afhænger af den vare, du bestiller, men fremgår tydeligt under varen. For transport til øvrige lande, kontakt os for pris.

Ved fragt til Danmark benytter vi os af enten GLS, egne
fragtmænd eller ekstern møbeltransport firma

Ved fragt til udland benytter vi os af UPS (United Parcel Service)
eller ekstern møbeltransport firma.

Alle ordrer leveres til kantsten og ønskes indbæring af større møbler, vil der
påregnes et leveringsgebyr pa 500,00 DKK.

Fortrydelses- og returret

Der er 14 dages fortrydelsesret på varer købt via vores webshop. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved [email protected] /tlf.: +45 52282000 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: alle møbler købt på webshoppen. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 2000,00.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen modtages i samme stand som da varen blev købt, tilbagebetales det fulde beløb for varen til betalers konto ved returmodtagelse. Hvis varen er skadet eller ser ud til at have været brugt udover, hvordan forbrugeren ellers ville have behandlet varen i en butik, forbeholder Re:collection sig retten til at fratrække et beløb tilsvarende værdiforringelsen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Re•Collection

Nordisk Topdesign

Tingvej 34

8543 Hornslet

Re•Collection forbeholder sig retten til ikke at modtage pakker, der er sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Re•Collection

V/Nordisk Topdesign

Tingvej 34

8543 Hornslet

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Mads Bruun på telefon: +45 52282000. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby

www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

 

Personlige oplysninger

For at kunne sende varer til dig registrerer vi dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse. Oplysningerne behandles fortroligt og videregives ikke til tredjemand.

Personoplysningerne registreres hos Nordisk Topdesign og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.recollection.dk er Direktør Mads Ole Keld Mosebo Bruun.

Som registreret hos Nordisk Topdesign, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: [email protected]

 

Lædermøbler

Der kan forekomme variationer i læderet, som ikke er fejl, men blot bevidner ægtheden i læderet.

Kontakt

Du kan kontakte os på [email protected]. Derudover henviser vi til almindelige regler i købeloven om internetsalg.

Problemer med hjemmesiden?

Kontakt venligst Mads Bruun på [email protected]

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 30.08.2016

 

Standardfortrydelsesfomular

 (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Recollection.dk

v/Nordisk Topdesign

Tingvej 34

8543 Hornslet

Tlf: +45 52282000

E-mail: [email protected]

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)