Læderplejesæt S til Anilin

350 kr

Specielt udviklet til at behandling og pleje af anilin æder. Soft Cleaner fjerner pletter fra læderet meget nænsomt og grundigt. Care Lotion kan efterfølgende absorberes bedst muligt ved påføring. Holder læderet rent, blødt og smidigt.

Produktinformation

Læderplejesæt til: Vacona, Legance og Nevada Anilin læder

Indhold: Soft Cleaner 200ml, Care Lotion 200ml, 1 rensesvamp og 1 klud

Leveringstid: Pakkes hver torsdag

Rengøring af læder

For at bevare møbellæder lækkert, blødt og smidigt med den korrekte fugtbalance er det nødvendigt at behandle læderet med korrekte plejemidler og fugtighedsbevarende stoffer. Læder kan ikke regenerere sig selv, men kræver effektiv pleje udefra. Inden plejemiddel kan påføres og absorberes i læderet, er det imidlertid nødvendigt at rengøre porerne i læderet og fjerne al snavs, der måtte være på overfladen. Uden regelmæssig pleje mister læderet hurtigt sit enestående og naturlige udtryk, læderet bliver snavset og tørrer ud, og læderets farve mister sin intensitet.

Det anbefales at rengøre og pleje lædermøbler med KERALUX® Soft Cleaner og Care Lotion min. 2 gange om året. OBS. Test plejeprodukterne på et skjult sted før endelig behandling!

Generelt om beskyttelse og pleje af læder

Beskyt dine lædermøbler mod direkte belysning, da sollys og kunstigt lys kan afblege og udtørre læderet. Solbeskyttelsen i plejecremen mindsker effekten af UV-stråling.

Brug aldrig kemiske produkter eller almindelige rengøringsprodukter, da det kan ødelægge læderet! Til den daglige rengøring af læder anbefales det at støvsuge møblerne forsigtigt med et blødt mundstykke eller alternativt at aftørre møblerne forsigtigt med en tør (eller evt. hårdt opvredet), blød, ren klud.

Væske og andet, som spildes på læderet, fjernes straks for at undgå, at det når at trænge ind i læderet. Væsken opsuges forsigtigt med køkkenrullepapir - undgå at skrubbe hårdt på læder! Rengør herefter læderet med KERALUX® rens.

Undgå at placere lædermøbler for tæt på radiatorer og andre varmekilder. Afstanden bør være min. 30 cm, da varmen udtørrer læderet.

Stærkt farvet tøj (f.eks. jeans), puder, tæpper o. lign kan misfarve læder.

Husdyr, lynlåse og skarpe genstande kan beskadige læderets overflade. Forsøg at undgå disse i dine lædermøbler.

Vis mere Vis mindre

Lagerstatus: På lager

Hos Re•Collection kan du forvente:

  • Gratis levering i DK ved køb over 1000 kr.
  • 2 års garanti
  • God kundeservice
Vi fandt andre produkter, som du måske vil kunne lide