Re•Seat X1 - Custom Bænk

Fra 3.000 kr

Leveringstid: 4-6 uger

 

Bring et strejf af komfort og elegance ind i dit hjem med vores Re-Seat X1. Vi har skabt vores populære Daybed i en udgave, som du selv kan tilpasse til dit hjem. Anilin-læder polstringen kan fås i 3 materialer, der giver dig de bedste muligheder for, at finde den rigtige farve til dit hjem.

 

Designet stemmer overens med klassisk dansk design, med inspiration fra moderne arkitektur, mode og tidligere ikoniske designere. Re Seat er et flot eksempel på brugen af enkle og skarpe linjer, og møblet har evnen til at give et sidste touch på ethvert rum.

 

Bænken kan have flere funktioner alt efter hvilket rum den benyttes i. Benyt eksempelvis bænken i entréen som et sted hvor du kan tage sko på, eller brug møblet i stuen til at skabe en elegant lounge-stemning. De rå materialer og den naturlige farve-palette betyder, at bænken passer med en bred vifte af indretningsstile og miljøer.

 

Bænken er 45 cm bred, og du bestemmer selv højden og længden.

Stel:

Du har selv muligheden for, at vælge favorit-stellet. Vælg mellem 2 muligheder; rustfrit stål eller den populære finish i messing. Kombinationerne giver dig muligheden for at veksle imellem et råt eller elegant udtryk. Stål og metal bringer en tidløs ’coolness’ med sig, som kan stå fint i tråd med den nordiske minimalistiske indretningsstil. 

 

Messing har en elegant og gylden farve, som er yderst moderne i tiden. Nyt og skinnende messing giver et varmt udtryk, som vil pynte i alle rum. Metallet skiller sig ud fra andre farver, og er en nem måde skabe kontrakt til typiske farver som sort, blå eller grå.

 

Rustfrit stål giver dig et klassisk og stilsikkert udtryk. Det kan kombineres med mange stiltyper og passer til de fleste farve-paletter. Trods det industrielle og rå look, passer materialet typisk også til det ultra-moderne minimalistiske hjem. 

 

Leveringstid: 4-6 uger

Om læderet

Anilin læder er en eksklusiv lædertype, hvor råvarer fra kun det bedste sorteringsniveau er anvendt. Anilin læder har ingen eller kun en ganske let overfladebehandling.

Læderet har en naturlig rå, blød og åndbar overflade som bidrager til en fremragende siddekomfort samt det eksklusive udseende.

Anilin læder kan variere i farve fra skind til skind og der kan forekomme naturlige mærker fra sår, ar og stikmærker, som dyret har fået gennem sit aktive liv.

Vis mere Vis mindre

Lagerstatus: Bestillingsvare

Hos Re•collection kan du forvente:

  • Gratis levering i DK ved køb over 1000 kr.
  • 2 års garanti
  • God kundeservice
Vi fandt andre produkter, som du måske vil kunne lide